بهینه سازی اتاق رسیدن موز برای کاربرد اتیلن
موز به عنوان منبع پتاسیم، غذای صبحانه یا تامین سریع انرژی، مورد علاقه مصرف کنندگان در سراسر جهان است. به عنوان یک شرکت رسیده، ارائه موز کاملاً رسیده و با بالاترین کیفیت در دسترس مشتریان باید هدفی در کل صنعت محصولات تازه باشد. اولین قدم در ارائه موز با کیفیت استثنایی به مشتریان، تهیه و بهینه سازی اتاق های رسیدگی موز برای کاربرد اتیلن است.
آماده کردن اتاق رسیدن شما
موز به راحتی، سبز یا رسیده کبود می شود. مراقبت دقیق در تمام مراحل باعث کاهش کبودی می شود و شما را قادر می سازد که موز را با پول بیشتری بفروشید. فراتر از این، توصیه های زیر در اتاق های رسیدن موز پیشنهاد می شود:
• اتاق باید تا حد امکان دارای هوا باشد تا از نشت بیش از حد اتیلن به بیرون جلوگیری شود.
• باید به اندازه کافی عایق بندی شده باشد تا بتواند دمای اتاق را به درستی حفظ کند
• باید دارای یخچال کافی باشد. تجهیزات تبرید باید ظرفیت کنترل دقیق دمای خمیر را داشته باشند.
• ممکن است برای حفظ دمای مناسب اتاق در هوای سرد به تجهیزات گرمایشی نیاز داشته باشد.
• اتاق ها باید طوری ساخته شوند که مسیر جریان هوا از سیستم تبرید، از طریق بار و برگشت به سیستم تبرید بدون مانع باشد.
• هوای سرد در اتاق باید همیشه به طور یکنواخت در سرتاسر بار گردش کند.
• برای اطمینان از بهترین کیفیت میوه رسیده، توصیه می کنیم با کارشناسان طراحی و ساخت اتاق مشورت کنید.
اتاق های رسیدگی تحت فشار
شاید مهم ترین پیشرفت در رسیدن میوه از زمان ظهور جعبه موز، توسعه اتاق های رسیدگی تحت فشار باشد. ویژگی کلیدی این اتاق ها این است که هوای مطبوع به جای اینکه محصول فقط در یک اتاق با دمای کنترل شده ذخیره شود، از داخل محصول عبور می کند. این سیستم قبل از بازگشت به اواپراتور هوا را از طریق هر جعبه یا سری از جعبه ها عبور می دهد. بنابراین، هر گونه “هوا روی هم” یا “تقاطع” جعبه ها ضروری نیست و نتیجه کار کمتر میوه و بهبود کیفیت محصول است. برای اتاقهای بدون فشار، جعبههای موز باید «هوا روی هم قرار گیرند». به این معنا که جعبهها باید در یک الگوی افست چیده شوند تا اجازه دهند هوا در بین تمام جعبهها گردش کند، زیرا طراحی اتاق بدون فشار هوا را از جعبهها عبور نمیدهد، بلکه از اطراف آنها عبور میکند.
جریان هوا در سراسر محصول بسیار مهم است زیرا موز به دما بسیار حساس است. اگر میوه برای چندین ساعت در معرض دمای کمتر از 56 درجه فارنهایت یا دمای بیش از حد بالا باشد، آسیب “سرد شدن” یا “پختن” ممکن است رخ دهد. قرار گرفتن در معرض دمای نامنظم را می توان با رنگ آمیزی خارجی تشخیص داد. میوه های سرد شده باعث می شوند پوست ظاهری خاکستری دودی و مات داشته باشد (این حالت ممکن است تا 18 تا 24 ساعت پس از سرد شدن ظاهر نشود). موز پخته شده باعث ایجاد پوستی می شود که ظاهر قهوه ای تا نارنجی دارد، ممکن است نرم باشد و ماندگاری کوتاهی داشته باشد.