کاربید کلسیم خطرناک است
کاربید کلسیم چندین کشور از کاربید کلسیم به عنوان یک عامل رسیدن مصنوعی استفاده می کنند.
همچنین به عنوان “ماسالا” شناخته می شود، این یک فرآیند خطرناک و کشنده است. هنگامی که خیس می شود، کاربید کلسیم با آب واکنش می دهد و گاز استیلن تولید می کند که عملکرد اتیلن را تقلید می کند و به عنوان یک عامل رسیدن مصنوعی استفاده می شود. با این حال، استیلن تقریباً به اندازه اتیلن مؤثر نیست (برای مؤثر بودن آن باید از مقدار بیشتری استفاده شود) و استیلن یک هورمون گیاهی طبیعی مانند اتیلن نیست.
همچنین، این فرآیند کاربید کلسیم احتمالاً آثاری از آرسنیک و فسفر را که هر دو برای انسان بسیار سمی هستند، ایجاد می کند. علاوه بر این، از آنجایی که مقدار زیادی استیلن برای تقلید از عمل اتیلن مورد نیاز است، این فقط مقدار مواد شیمیایی سمی وارد شده به میوه را تشدید می کند. مصرف میوه های رسیده با کاربید کلسیم می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی شود. بنابراین، استفاده از این کاربید کلسیم برای رسیدن در اکثر کشورها غیرقانونی است. فقط از اتیلن، هورمون طبیعی گیاهی و عامل رسیدن استفاده کنید!