رطوبت ساز سرد اولتراسونیک
یکی از متغیرهای مهم در سردخانه در کنار گرما، رطوبت است. اینکه سردخانه دارای سطوح رطوبت مناسب بر اساس ویژگی ها و نیازهای محصول باشد بسیار حائز اهمیت است. محصولی که در رطوبت مناسب نگهداری می شود، کیفیت خود را حفظ می کند، مدت زمان طولانی تری را تحمل می کند و حداقل کاهش وزن را دارد. برای رسیدن به مقادیر مناسب رطوبت، لازم است:
نصب سیستم خنک کننده با پیکربندی صحیح
رطوبت مورد نیاز اتاق خنک را از طریق دستگاه مرطوب کننده جداگانه تامین کنید.
دستگاه های مرطوب کننده الکترونیکی با نام تجاری ما که توسط فلیک ساخته شده است، از ارتعاشات اولتراسونیک برای ارسال قطرات آب به داخل اتاق سرد استفاده می کنند تا مولکول های آب در سراسر اتاق پراکنده شوند. بنابراین، آب به غبار بخار تبدیل می شود، جذب هوا می شود و سطح رطوبت اتاق افزایش می یابد و میزان رطوبت لازم را برای محصول ذخیره شده در اتاق ثابت نگه می دارد.
فواید:
مرطوب سازی مداوم با ذرات آب اتمیزه شده
رطوبت به راحتی توسط محصولات جذب می شود
نصب آسان در داخل و خارج از اتاق سرد
سیستم عاملی که گرما را وارد اتاق نمی کند
دویدن برای مدت زمان طولانی (5000 ساعت دویدن مداوم) و صرفه جویی در مصرف انرژی
طراحی زیبایی شناختی و اندازه های ارگونومیک و همچنین فناوری پیشرفته
راه حل های بهینه از طریق جایگزین های ظرفیت مختلف
“طرح اتاق سرد خود را نشان دهید و ما مناسب ترین پیکربندی رطوبت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهیم.”
نگهداری محصولات در سطوح رطوبتی مناسب در درازمدت سود قابل توجهی برای کاربران به همراه دارد. به عنوان مثال، سردخانه گوشت قرمز را در نظر بگیرید که در آن گوشت لاشه 100 راس دام به مدت 12 ساعت در روز نگهداری می شود. در یک سناریو، گوشت با رطوبت 75 درصد و در سناریو دیگر با رطوبت کنترل شده 95 درصد نگهداری می شود. تفاوت در مقادیر سود بین دو سناریو ناشی از هدر رفتن محصولات به دلیل سطوح رطوبت به صورت سالانه بیش از 700000 یورو است.