مقالات و آموزشها

گاز ازن
توسط مقالات مفید در

  افزایش ماندگاری مواد غذایی کنترل میکروبیولوژیکی در هوا بهداشت سطحی را می توان حفظ کرد کنترل بو رشد کپک ها را در سردخانه از بین ببرید گاز ازن را می توان در سرتاسر انبار سرد در سطوح پایین توزیع کرد یخ استریل شده با ازن برای بسته بندی ماهی تازه و...

کاربید کلسیم خطرناک است
توسط مقالات مفید در

کاربید کلسیم چندین کشور از کاربید کلسیم به عنوان یک عامل رسیدن مصنوعی استفاده می کنند. همچنین به عنوان “ماسالا” شناخته می شود، این یک فرآیند خطرناک و کشنده است. هنگامی که خیس می شود، کاربید کلسیم با آب واکنش می دهد و گاز استیلن تولید می ک...

بهینه سازی اتاق رسیدن موز برای کاربرد اتیلن
توسط آموزش در

موز به عنوان منبع پتاسیم، غذای صبحانه یا تامین سریع انرژی، مورد علاقه مصرف کنندگان در سراسر جهان است. به عنوان یک شرکت رسیده، ارائه موز کاملاً رسیده و با بالاترین کیفیت در دسترس مشتریان باید هدفی در کل صنعت محصولات تازه باشد. اولین قدم در ارائه موز ب...

رطوبت ساز سرد اولتراسونیک
توسط مقالات مفید در

یکی از متغیرهای مهم در سردخانه در کنار گرما، رطوبت است. اینکه سردخانه دارای سطوح رطوبت مناسب بر اساس ویژگی ها و نیازهای محصول باشد بسیار حائز اهمیت است. محصولی که در رطوبت مناسب نگهداری می شود، کیفیت خود را حفظ می کند، مدت زمان طولانی تری را تحمل می...

نکات منابع انسانی برای شرکت های چند ملیتی
توسط نکات در

ملت وب ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی ملت وب از صنعت چاپ و با ملت وب از ملت وب گرافیک است. ملت وب ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی ملت وب از صنعت چاپ و با ملت وب از ملت وب گرافیک است.چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که [...