فرآیند رسیدن میوههایی مانند موز، گوجهفرنگی و آووکادو نیازمند توجه دقیق به جزئیاتی است که برای نتایج دلخواه ارائه میشود. بلوغ میوه، درجه و درجه حرارت همه عواملی هستند که بر نحوه رسیدن میوه تأثیر می گذارند. تهویه نشدن اتاقهای رسیدن یکی دیگر از عواملی است که اغلب نادیده گرفته میشود، که منجر به نتایج ضعیف در رسیدن میشود.
با بیشتر شدن بارهای محصول در چرخه رسیدن، سطح دی اکسید کربن (CO2) به شدت افزایش می یابد. دی اکسید کربن به عنوان یک محصول جانبی فرآیند رسیدن، رسیدن اکثر میوه ها را به تاخیر می اندازد و می تواند اثربخشی اتیلن استفاده شده روی میوه را کاهش دهد. علاوه بر این، با دریافت اکسیژن و دفع دی اکسید کربن، سطح اکسیژن کاهش می یابد.
اکسیژن کلید فرآیند است
اکسیژن برای این فرآیند حیاتی است و باید دوباره پر شود. برای اطمینان از این امر، هواگیری باید برای کاهش سطح دی اکسید کربن و دوباره پر کردن اکسیژن در اتاق رسیدن انجام شود. تهویه مناسب باید چندین بار در طول فرآیند رسیدن یا به طور مداوم انجام شود. ساده ترین روش برای رسیدن تهویه اتاق، باز کردن درها و روشن ماندن فن ها است. سپس هوای تازه به سرعت دی اکسید کربن را پراکنده می کند و به اکسیژن اجازه می دهد ظرف ده تا پانزده دقیقه دوباره پر شود. این روش باید بیست و چهار ساعت پس از مصرف اولیه اتیلن و سپس به طور منظم روزانه پس از آن انجام شود.
از طرف دیگر، از تهویه “جریان” می توان برای تخلیه اتاق های در حال رسیدن استفاده کرد. این روش معمولاً در بسیاری از اتاقهای بزرگ گوجهفرنگی استفاده میشود، اما برای رسیدن موز و آووکادو نیز قابل استفاده است. فرآیند تهویه “جریان” شامل قرار دادن دو دهانه در انتهای و طرف مقابل اتاق است. یک فن ورودی هوا نیز در یکی از دهانه ها نصب شده است. ابعاد اتاق تعیین کننده اندازه فن است. این روش تضمین می کند که هوای اتاق به طور مداوم مبادله می شود، سطح اکسیژن مناسب را حفظ می کند و به طور مداوم دی اکسید کربن را حذف می کند.
فرآیند رسیدن خود را بهبود بخشید
بسیاری از اتاقهای رسیدن اکنون بهطور خودکار هواگیری میشوند و توسط یک حسگر CO2 کنترل میشوند، یا در ساخت اتاقهای رسیدن یا با اضافه کردن یک سنسور کنترل میشوند.
سطح مطلوب اتاق رسیدن باید کمتر از 1% یا 10000ppm باشد.
اگر تهویه بخشی از فرآیندهای رسیدن شرکت شما نیست، باید به مزایای فراوان آن توجه کرد. تهویه یک ابزار ارزشمند است که توسط تولیدکنندگان در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و به اطمینان از رسیدن مناسب میوه های ارزشمند کمک می کند.